Λοτότυπο Κ Μεσσήνης & Σια ΟΕ

Κ. Μεσσήνης & Σια Ο.Ε.

Τρόποι πληρωμών και χρεώσεων

Γενικά

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι οι παραγγελίες που καταχωρείτε, με τρόπο εξόφλησης, την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή παραλαβή από το κατάστημα, θα παραμένουν ενεργές για την εξόφληση τους ή παραλαβή από εσάς, για 5 εργάσιμες ημέρες. Με την πάροδο του χρόνου αυτού, θα αποδεσμεύεται το προϊόν και η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.


Δεν ισχύει, σε περιπτώσεις που το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι στα αναμενόμενα μας προϊόντα. Εκεί, η καταληκτική ημερομηνία θα είναι 5 μέρες μετά την ειδοποίηση σας, ότι έχουμε παραλάβει και μπορείτε με την σειρά σας, να εξοφλήσετε και να σας το στείλουμε ή να παραλάβετε από το κατάστημα μας.

 

Σε αντίθετη περίπτωση, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί και θα επιστραφεί στην εταιρεία μας.

Με Μετρητά

 

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με μετρητά, καταβλητέα σε ταμείο καταστήματος, όταν ο πελάτης επιλέξει “παραλαβή από το κατάστημα”, όπως ορίζεται αναλυτικά κατωτέρω.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε λογαριασμό τραπέζης με την οποία συνεργάζεται η εταιρεία μας.

 

Παρακαλούμε πολύ, σε περίπτωση εξόφλησης με κατάθεση σε τράπεζα, συμπεριλάβετε στο καταθετήριο τον κωδικό παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό πελάτη.

Τράπεζα Πειραιώς

GR38 0171 1960 0061 9616 2516 161

Εθνική Τράπεζα

GR37 0110 3370 0000 3374 4009 334

Ηλεκτρονικές συναλλαγές

 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε τράπεζα που συνεργάζεται με το σύστημα ΔΙΑΣ (μέσω φυσικού καταστήματος, e-banking ή phone banking – ανάλογα με τις δυνατότητες της κάθε τράπεζας).

 

Εάν ο πελάτης επιλέξει να κάνει έμβασμα μέσω άλλης τράπεζας, μη συνεργαζόμενης με την εταιρία μας, οφείλει να καταβάλει τα έξοδα εμβάσματος που χρεώνει το τραπεζικό σύστημα.

 

Στην περίπτωση αυτή παρουσιάζονται καθυστερήσεις, εναρμονισμένες με τους τραπεζικούς όρους, στην εμφάνιση του ποσού εξόφλησης στο λογαριασμό της εταιρίας μας και σε καμμία περίπτωση η ευθύνη σε βαραίνει την εταιρεία.

 

Η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας ξεκινάει μόνο εφόσον πραγματοποιηθεί και εμφανιστεί η μεταφορά του ποσού εξόφλησης στο λογαριασμό μας.